Barlin Baron Black

Varenr: 08097

    1.289,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypePibelighter
FlammePibe flamme
GnistSten
BrændstofGas
Længde: 15,0 mm
Bredde: 4 cm
Højde: 7 cm
Vægt: 75.00 g

Beskrivelse

Barling Baron Black ligtheren er en kopi af den berømte Rotschild lighter. Produktionen af denne stoppede for omkring 30 år siden, og ubrugte modeller sælges for helt op til 7500 kr stykket.

Lighterens vægt skaber en fornemmelse af, at man her har at gøre med et produkt i højeste kvalitet og stor robusthed. Lighteren er perfekt til at antænde din favorit pibe!

Barling

Barling

I 1812 åbnede søvlsmeden Benjamin Barling sit værksted i det elegante Marylebone-distrikt i London. Fra det værksted udsmykkede han Merskumspiber for sine kunder med kunstneriske dekorationer. Han modtog mange priser for sit arbejde og var hurtigt kendt langt ud over Londons grænser.

Hans håndarbejde var let genkendeligt ved hans indridsede "BB". Sønnerne William og Edward sluttede sig hurtigt til faderen. I 1850'erne udvidede de deres produkter til også at inkludere bruyerepiber fra den franske pibehovedstad, St. Claude. Disse træpiber var en sensation for rygere, da træet var meget varmeresistent og havde en behagelig smag.

I 1906 begyndte familien at producere deres egne piber, så de kunne styre hvert skridt i produktionen. Barling købte sig endda ind i det algeriske bruyeremarked. Grundet Barlings høje kvalitet og deres kvalitets-bruyere, har piberne opnået nærmest legendarisk status. Deres in-house læderværksted producerede æsker til piberne lavet af krokodillelæder og andre materialer.

 

Nu bliver Barlingpiber produceret hos Peterson og Erik Nørding.

 

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.