Oscar Valladares, THE LEAF Toro, 4 Cigarer, Sampler

Varenr: 08171

    499,00kr

    Pr. stk.

Specifikationer

TypeHåndrullet cigar, Kasse
LandHonduras
Full BoxFull Box
StyrkeMedium-Kraftig
Facon/VitolaToro
Længde: 15,0 cm
Ring Gauge: 50
Wrapper (Dæksblad): Varianter
Binder (Omblad): Honduras
Long Filler (Indlæg): Honduras
Kasse/Pakke: 4 stk.

Beskrivelse

Smuk Samplebox med fire forskellige fantastiske Leaf Toro fra lige så fantastiske Valladares. Connecticut, Corojo, Sumatra og Maduro.

Oscar Valladares

Oscar Valladares

Det er ikke kun tallet 2012, der er vigtigt for cigarproducenten Oscar Valladares, det er også Honduras' befolkning og kærligheden til netop Honduras, der har ført manden til hvor han er i dag: En af de mest lovende, kreative og interessante personligheder på det internationale cigarmarked.

Indtil 2011 arbejdede Oscar for en af de store cigarforhandlere på scenen, Rocky Patel. "Da jeg første gang besøgte Danlí for 15 år siden, røg jeg ikke engang cigarer" afslørede Oscar, der på dette tidspunkt kørte Rocky Patels besøgende rundt i hele Honduras. I løbet af sin ansættelse hos Rocky Patel begyndte Oscar at tænke på hvordan han kunne blive en del af cigarenes verden og det tog ikke lang tid før Oscars nyfundne passion for cigarer blev bemærket af Rocky. Til at begynde med tilbød Rocky ham et fuldtidsjob i kvalitetskontrollen af deres cigaerer. Efter kort tid tog Oscar over på distributionen for Rocky i hele Sydamerika.
Efter en tid hos Rocky ønskede Oscar selv at producere cigarer, hvilket blev til Oscar Valladares, der nu buldrer frem i cigarverdenen.
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.