AJ Fernandez, Viva La Vida, Club 500

Varenr: 08172

    164,00kr

    Pr. stk.

    151,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 10 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 10 forskellige Cigarer)

Specifikationer

Længde: 15,0 cm
Ring Gauge: 60
Wrapper (Dæksblad): Nicaraguan Habano Oscuro
Binder (Omblad): Nicaragua
Long Filler (Indlæg): Nicaraguan Corojo 99 and Criollo 98
Kasse/Pakke: 10 stk.

Beskrivelse

En lækker sødme fremhævet af noter af sort peber, krydderi, læder og jord tilføjer kompleksitet til denne kraftige cigar. Dens smukt ældede maduro-omslag af Habano-frø dyrket i Connecticut dækker en Nicaraguansk Corojo-binder og en fyldning lavet af Nicaraguansk Criollo ’98 tobak. For at udvikle blandingen og fremstille cigarene til deres milepæls jubilæumscigar, indgik Artesano del Tobacco samarbejde med den berømte cigarmager AJ Fernandez. Viva La Vida 5th Anniversary-cigaren er håndlavet i Nicaragua. Ganske enkelt en fremragende cigar!

AJ Fernandez

AJ Fernandez

AJ Fernandez er et familie-orienteret cigarselskab, der har base i Miami, Florida. Cigarene er blended af AJ til hans portfolio. Hver cigar er en unik rygeoplevelse, der lader AJ's talent for tobaksdyrkning og blending skinne igennem.

Alle komponenter af hver cigar er udvalgt ud fra styrke, aroma og smag, for at skabe en blød og velbalanceret rygeoplevelse. AJ er en sand mester i kunsten at balancere en cigar, han finder altid det perfekte sweet spot mellem righed og smag.

AJ Fernandez ejer og opererer i to cigarfabrikker i Nicaragua. Tabacalera AJ Fernandez de Nicaragua ligger i hjertet af Nicaragua. San Lotano fabrikken ligger 70 kilometer nord fro Totogalpa. Disse fabrikker gør det muligt for selskabet at producere over 100.000 cigarer om dagen, alle selvfølgelig håndrullede. De kyndige, der sammensætter de forskellige blends og skaber hver cigar, gør dette via metoder, der er blevet overleveret til Fernandez familien af tidligere generationers cigarmagere. 

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.