Mez Clado 2, 10 år, 50 cl.

Varenr: 08195

    299,00kr

    Pr. stk.

    276,50kr

    Pr. stk. ved køb af minimum 2 stk.
    (Gælder også, hvis De køber 2 forskellige Spiritus)

Specifikationer

TypeRom/ Rombaseret spiritus
LandDanmark
Fadlagring10 år
SmagsprofilLidt sød
Flaskestørrelse: 0,5 Ltr.
Alkohol: 40 %

Beskrivelse

Gennem en nærmest instinktiv forbindelse med smag og aroma har Mez Clado skabt et unikt blend, der tilfredsstiller alle sanser. Denne tilgang til smag er en kulinarisk oplevelse og en indre rejse, der åbner op for en verden af sanselig nydelse og Radoslaws personlige fordybelse. VI ANBEFALER:-)

Mez-Clado rom 2 er en klassisk tør rom, blandet og tappet hos romblanderiet Mez-Clado. Rommen er blandet på fade fra oprindelseslandene Spanien og Den Dominikanske Republik i Caribien. Begge er lande, som er anerkendte for deres udsøgte bryggekundskaber når det gælder rom. Denne udsøgte rom har lageret i 10 år!
Mez 2 er den anden rom i Mez-Clado’s populære originale serie – en tredelt serie som består af nøje udvalgte blandingsrom.

Mez·Clado

Mezclado er et dansk rom blanderi. Navnet ‘Mezclado’ stammer fra spansk og betyder ‘blanding’ og det er netop denne blandingsprocess, som gør Mezclado til noget helt særligt. Vi blander for at finde frem til de helt rigtige rom-stilarter, der kan bruges til at skabe unikke smagsoplevelser for enhver rom-elsker. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet til en lille vinbutik i Middelfart og solgt med stor succes til butikkens kunder – som ofte kom langvejs fra for rommens skyld. Hovedpersonen bag blandingerne hedder Radoslaw. Han har gennem tiden udviklet en storslået passion for rom og etablerede Mezclado, så hele Danmark kan nyde de unikke romblandinger. Enhver produceret flaske bliver fremstillet med fokuseret omhyggelighed på eget blanderi og tapperi i Løsning i Østjylland.
Blandingsprocessen er den vigtigste når en god rom skal fremstilles!

Skandinavere har et særligt historisk forhold til rom. Siden 1700 tallet har danskerne sejlet den populære drik hjem fra Caribien og England og udskænket den i særlige romhuse landet over. Rom brygges brygges på sukkerrør, som gennemgår en lang og kompleks gærings- og udvindingsproces inden den er drikkeklar. Mezclados rom stammer fra nøje udvalgte destillerier fra hele verden. Vi blander hver enkelt portion manuelt. Hver portion er tilsmagt, finjusteret og tilføjet særlige brygningsingredienser for en helt unik nordisk smagsoplevelse.

Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.