Porto & forsendelse

Levering til adressen: 49,-
 
Levering til Pakkeboks/Posthus: 39,-
 
Afhentning i vores butik på Sønder Allé 12, 8000 Aarhus C: Gratis
 
Levering til adressen af alle ordrer, pånær af tobak, over 699,-: Gratis
Levering af tobak over 2199,-: Gratis

Vi betræber os på at betjene ordrer hurtigst muligt, sådan at vi så vidt muligt kan afsende senest dagen efter bestillingen.

Vi pakker så vidt muligt altid vores varer i kasser vi selv har modtaget varer i, for at sikre mindst muligt spild. På samme måde genbruger vi også støddæmpende fyld, eller alternativt noget der er bio-nedbrydeligt.


Vinspecialisten / Pibehuset

V/ Claus Grøn Christensen
Sønder Alle 12
8000 Aarhus C
Tlf.: 86 12 08 88
CVR. NR: 14 58 79 77
mail: aarhusc@vinspecialisten.dk

BETINGELSER:

Leveringstid 1-7 hverdage / Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsageligt handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Vinspecialistenaarhus afgiver en bestilling på køb og levering af en eller flere varer.

Vinspecialistenaarhus anvendes i det følgende om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer. Det anvendes også om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På Vinspecialistenaarhus oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Vinspecialistenaarhus aarhusc@vinspecialisten.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:

Der tages forbehold for fejl i priser mv. Købers bestilling af varer fra Vinspecialistenaarhus udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Vinspecialistenaarhus om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og Vinspecialistenaarhus er først indgået, når Vinspecialistenaarhus ved en ordrebekræftelse accepterer den af Køber afgivne vare.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Vinspecialistenaarhus. Vælger du at modtage varen med efterkrav, betales beløbet ved modtagelse af varen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, forringelse/undergang af den bestilte vare på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Vinspecialistenaarhus yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Vinspecialistenaarhus i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter at Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Vinspecialistenaarhus indenfor rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden til Vinspecialistenaarhus, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Vinspecialistenaarhus det modtagne beløb efter at have modtaget varen retur. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord - ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med PostNord. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen og give os besked om, at du har fortrudt købet. For pakker sendt til pakkebokse vil vi, i fald den er uafhentet og derfor sendes retur til os, forsøge at tage kontakt til dig for at finde ud af om det var tilsigtet at den ikke blev hentet, hvis ikke vi forud har fået at vide at du ønsker at fortryde dit køb. Såfremt du ønsker pakken gensendt, gør vi gerne det, mod betaling af fragtomkostningerne. Ønsker du at fortryde dit køb, vil vi tilbageføre din betaling, fratrukket fragtomkostningerne.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

Vinspecialistenaarhus forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:

Misbrug af Vinspecialistenaarhus kan medføre politianmeldelse

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service: https://betaling.dk/
FDIH / Forbrugerrådet: https://www.forbrugerraadet.dk/
Forbrugerstyrelsen: https://www.forbrug.dk/
Forbrugerinformation: Forbrugerinformation
Denne side forhandler alkohol og tobaksvarer. De bedes derfor bekræfte at De er fyldt 18.